За нас

Кеш и Корект ®

С ЦЕЛ ПОДОБРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ОБСЛУЖВАНЕ,
ПРИ НЕРЕДНОСТИ МОЛЯ СИГНАЛИЗИРАЙТЕ НА ТЕЛ. 0878 77 54 33

Кеш и Корект заложна къща

 


История

 

Идеята за създаването на подобна фирма се ражда много преди самата и реализация,тя узрява дълги години и дори след осъществяването си търпи постоянни промени и усъвършенствания.

Семейство Желеви дълги години се занимава с търговия в цяла България и съседните държави. През далечната 1974година, когато Кирил Желев се ражда, той получава ценен подарък от своята баба в Гърция,за чиято стойност тогава той дори не подозира-красив ръчно изработен златен часовник, който се е предавал в семейството му поколения наред. Емблематичната 1992-ра година е период на преход и криза за цяла една нация, тогава в момент на нужда Кирил се принуждава временно да се раздели с наследство си срещу скромна сума. Месец по-късно, отивайки при лихваря, за да откупи часовника си разбира, че той е бил продаден. Разочарован, той се зарича някой ден да основе такава фирма, която ще помага на хората изпаднали в подобна ситуация.

12 години по-късно икономическите предпоставки за подобен бизнес вече са на лице и това е моментът, в който отворя врати първият офис, дал началото на веригата „Заложна къща-Кеш и Корект” ЕООД.

От самото си създаване фирмата членува в „Българската асоциация на заложните къщи”. За много кратък период бързо и успешно отрива мрежа от офиси и налага името си като фактор на българския пазар.

До момента са открити и разработени 8 обекта на територията на Пловдив, освен които има един в  Харманли и един в Търговище. Планът за новата 2017год. е увеличаване броя обекти извън града.

Ние от „Заложни къщи-Кеш и Корект” работим изцяло по изискванията на „Наредба за дейността на заложните къщи” и се гордеем , че услугите, които предлагаме се ползват от широк кръг хора с различен социален статус, което доказва нашата ефективност и нуждата на българския потребител от сигурен финансов партньор.

Постоянното увеличаване на нашите нови клиенти, както и доверието на старите, показва, че сме оправдали очакванията Ви и заслужаваме Вашето доверие.

Фирмата, каквато я познавате днес е плод на съвкупност от много фактори: упорита работа, стремеж за усъвършенстване, дисциплина и много усилия за дистанциране от общоприетото мнение на масата относно работата на заложните къщи. Ние искаме да докажем на клиентите си, че за разлика от много други подобни институции, предлагаме услуга, която да им помогне, а не се стремим да забогатеем на гърба на техните проблеми.