Общи условия

Общи условия

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Уебсайта https://www.zalozhna-kashta.com/, с цялото съдържание е собственост на фирмата “Заложна къща Кеш и Корект” ЕООД  гр. Пловдив, ул. Храбрец № 10, вписана в Търговския регистър с ЕИК 200655118 тел. за контакт 0879 80 90 77 и и-мейл cash_correct@abv.bg  .
Информацията – снимки, лого и търговска марка, публикувана в сайта принадлежи изцяло на ФИРМАТА.
Копирането на информация, без съгласието на ФИРМАТА, не прехвърля авторски права.
Условията могат да бъдат променяни единствено и само от ТЪРГОВЕЦЪТ.

РЕГИСТРАЦИЯ

Ползването на сайта е напълно свободно и безплатно. За разглеждането му не е задължтелна регистрация.
Тя е доброволна и безплатна. Личните данни, които ТЪРГОВЕЦЪТ събира задължително от клиентите си, във връзка с обработване и доставка на поръчките им, са посочени във формуляра за регистрация и в Количката, при поръчка. ТЪРГОВЕЦЪТ се задължава да не ги предоставя за други цели и на трети лица.
Клиентите, регистрирали се в нашия интернет магазин, ще бъдат уведомявани за специални оферти и отстъпки на посочения от тях и-мейл.
За клиенти прилагащи нелоялни практики, Търговецът запазва правовото си да ги ограничава от пазаруване в сайта.

СТОКИ

От интернет магазина, чрез електронна поръчка, могат да се купуват само стоки, които има възможност да се добавят в потребителската количка.
Стоките, които предлагаме са втора употреба или нови, с отлично качество и отговарят напълно на изискванията на българското законодателство за търговия с употребявани стоки. ТЪРГОВЕЦЪТ не може да гарантира автентичността и марките на продуктите.
Цялата информация за продукта – цена, размер и състояни е надлежно отбелязана в ОПИСАНИЕТО НА ПРОДУКТА.
Снимките, които виждате в сайта, са на реалната стока, която ще получите при поръчка.
Направени са на естествена светлина, с цел реалистичност на цветовете. ТЪРГОВЕЦЪТ не отговаря при разминаване на цветовете на продуктите, които зависят от настройките на вашето устройство.

ЦЕНА

Цените в настоящия сайт са в български лева, с включени данъци и такси, без таксата за доставка, която зависи от опцията избрана от клиента.
Цените са крайни и валидни само към момента на публикуването им.
ТЪРГОВЕЦЪТ си запазва правото да ги променя.

ПЛАЩАНЕ, ДОСТАВКА и РЕКЛАМАЦИИ

Всички продукти на “Заложна Къща Кеш и Корект” ЕООД се доставят благодарение на Куриерска фирма Еконт. При поръчка от сайта – задължително телефонно обаждане в офиса ,от който искате да закупите вещта. При затруднения при поръчка – 0878 77 54 33.

Куриерът отбелязва в приемо-предавателният талон, който служи за разписка и удостоверява предаването на стоката от куриера на клиента.
С подписването на този талон, клиентът дава съгласието си, куриера да предаде от негово име и за негова сметка на ТЪРГОВЕЦЪТ, сумата, която е посочена като продажна цена на доставената поръчка.
На основание чл. 55, ал. 1 от ЗЗП,  всеки клиент има право да върне продуктите, поръчани на zalozhna-kashta.com в рамките на 14 работни дни, от датата на доставката на продукта.
Преди да върне продукта, е необходимо клиента да се свърже със служител на сайта чрез телефон 0879 80 90 77 или и-мейл cash_correct@abv.bg за уточняване причините и начина на връщане. За да върне артикула, клиента трябва да е запазил оригиналната опаковка на стоката, ако има таква, както и описа на получената от него поръчка. При връщане на търговеца, стоката трябва да бъде вложена в оригиналната си опаковка, ако има такава, с приложен опис.

Връщане на артикули без предварително съгласуване с търговеца няма да бъдат приемани. 
Разходите по връщане на отказана поръчка са за сметка на клиента. 

В случай на сгрешена от клиента поръчка или желание за отказ от поръчката, преди тя да бъде изпратена до клиента, същият има право да уточни това с ТЪРГОВЕЦА чрез телефонно обаждане на тел.:0879 80 90 77 . В такъв случай клиентът не дължи никакви такси и неустойки.

 ДОГОВОР

При поръчка, от страна на Клиента и при потвърждение, че тя е приета, от страна на ТЪРГОВЕЦЪТ, се счита, че е от този момент е сключен договор за покупко-продажба от разстояние.

Договорът се прекратява в случаите, при които:
– клиентът е посочил неточни данни, не е на посочения адрес и не отговаря на посочения тел. за контакти, за да се договори с куриерската служба;
– клиентът не заплати посочената дължима сума;

Всеки клиент, може да направи корекции, преди или след заявката, като информира ТЪРГОВЕЦЪТ за това на посочения за контакти и-мейл cash_correct@abv.bg и тел.0879 80 90 77

За непосочени, в тези общи условия, въпроси, се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Р. България.

–  В 14 дневен срок от получаване на закупената от Вас стока, имате право да я върнете след предварително уточняване на причините със служител на сайта чрез телефон или e-mail.

– Разходите за куриер по връщането на продукта са за сметка на клиента.

– Продуктите трябва да бъдат върнати до адрес: гр.Пловдив ул. Кемера 4 , получател: Радослав Йовков. 

– Сумата ще ви бъде възстановена в офиса на Еконт, от който сте изпратили продуктите, в рамките на 48 часа след приемането  им от нас.

ДЕФИНИЦИИ

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН – УЕБСАЙТ  www.zalozhna-kashta.com
ФИРМА – “Заложна къща Кеш и Корект” ЕООД
КЛИЕНТ, ПОЛЗВАТЕЛ – ЛИЦЕ, ПОЛЗВАЩО САЙТА www.zalozhna-kashta.com
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОН ЗА ПОЩЕНСКИТЕ УСЛУГИ
ЗЗП – ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ