Франчайз пакет

 

Франчайз пакета от верига Заложни къщи Кеш и Корект ЕООД

 

1. Готов бизнес модел
Превръщайки се в наш франчайз партньор Вие започвате да работите веднага, спестявайки си дългите години на опити и грешки.

Този бизнес модел съдържа всичко, което ви е необходимо да знаете за да започнете работа. Започвате веднага, защото по време на обучението ние ви предаваме целия си опит, който е резултат на дългогодишна практика. Тази практика, основаваща се на опити и грешки ни показва как да вървим по пътя към успеха. Ако решите да станете наш франчайз партньор, ние ще ви помогнем да вървите по този път с нас.

2. Цялостно маркетингово проучване.
Ние ще направим маркетингово проучване за града, в който сте избрали да откриете офис. Ще направим оценка и анализ на мястото, което сте избрали (дали е на достатъчно комуникативно място; каква е големината на помещението; дали видимата външна част е достатъчна за разполагане на рекламни винили, за да може да отговаря на цялостната визия на “”Заложна къща – Кеш и Корект”” ЕООД; и т.н.).

3. Професионално обучение от екип специалисти.
Обучението се провежда в гр. Пловдив от наш екип специалисти. В рамките на един месец (или в удобно за вас време) вие ще се научите да работите самостоятелно и да се спрявате с всякакви ситуации. Франчайзополучателя поема разходите свързани с пътуването и престоя на обучаващото се лице.

4. Пълна информационна и документална обезпеченост.
При подготовка на пакета документи необходим за започване на работа, може да разчитате на пълното ни съдействие и подкрепа. Ние ще извадим необходимите документи за вашата фирма.

5. Счетоводен отдел.

Ще получите пълна счетоводна помощ и консултации от наш към ваш счетоводител.

6. Юридически консултации.

7. Цялостно управление,координиране и администриране от централен офис.

8. Оперативно ръководство.
Винаги може да се свържете с нас за въпроси и консултации свързани с работата: ако изпаднете в ситуация при която не знаете как да реагирате; за консултация с компютърната програма; при извършване на операции, които са по-различни от рутинните и т.н. Т.е. и при най-малката несигурност може да разчитате на нас. Ще получите и оперативно ръководство в което е описан целия процес на работа.

9. Осъществяване на рекламната политика.
Като франчайзодадел, ние извършваме изцяло рекламната политика на Заложната къща. За всяка рекламна кампания вие ще бъдете уведомявани предварително и ще получавате от нас безвъзмездно всички рекламни материали.

10. Изцяло обновен и разработен онлайн магазин.
Получавате търговски акаунт в разработен онлайн магазин със стотици уникални посещения дневно. Това е възможност да продавате в още една платформа и да достигнете до нови клиенти.

11. Широк спектър от стоки и услуги.
Разнообразието от стоки, които предлагаме в заложната къща гарантира постоянен интерес от страна на клиентите и редовно посещаване на сайта с цел следене на прдлаганите продукти. Услугите и условията, които предлагаме са достатъчно гъвкави за да може да сме максимално полезни на своите клиенти.

12. Висока доходност.
Благодарение на дългогодишния ни опит, ще получите ноу хау за максимално висока доходност. Ще научите как да преборите конкуренцията и как да бъдете лидер във вашето населено място.

13. Гъвкава схема с възможност за последващо развитие и инвестиции в други офиси.
За да станете наш франчайзополучател вие заплащате такса за получаване на франчайз пакета. Ако след време решите да откриете още един или повече офиси във вашия град, вие ще бъдете освободени от тази такса. (Всеки закупен пакет е само за едно населено място.)

14. Ликвидност
Ако някой ден решите да се откажете от направената инвестиция франчайз моделът, който предлагаме Ви позволява бързо и изгодно да продадете бизнеса си на нас – вашият франчайзодател.

 

Цена на пакета.

Цената на пакета е 6000лв с ддс.  + 180лв/м. с ддс.

  • без други такси

  • без комисионни

  • без месечни удръжки от оборота

    Интересувате се от нашето предложение? Обадете ни се на 0878 77 54 33


Адрес: гр. Пловдив
район Източен
ул. Храбрец № 10
Тел: 0878 77 54 33